Aan een thema werken met een (jouw) specifieke groep of een beursbezoek om te proeven aan technieken en materialen

Op dinsdag 27 maart 2018  heeft praktijk Waardevol genoten van de voorstelavond ‘Voel je beter’ met nog 8 praktijkhoudsters in het Kulturhus te  Lemelerveld.  Weer een mooie gelegenheid om mensen te vertellen, te laten zien, ruiken

(Young Living etherische oliën) en ervaren (verkorte Bars behandeling) wat er zoal mogelijk is binnen de praktijk.

 

Door het volgen van een workshop leer je jezelf op een verrassende manier kennen.  Al staat er nu geen workshop of informatieavond op de planning, als je graag met een groep aan een bepaald thema wilt werken verneem ik het graag.

Zo werk ik met groepen onder andere samen met de volgende thema’s:

Hoe zie jij jezelf?    Hoe is jouw zelfbeeld? In hoeverre zijn we ons bewust van de invloed van onze omgeving op ons zelfbeeld?!

In verbinding?!    We staan allemaal in verbinding, maar wat doet dat eigenlijk met ons? Hoe blij word je van die verbindingen?

Gebonden – verbondenheid – loslaten   Verbinding met elkaar voelen, ook als er grote verschillen zijn, door elkaar te accepteren zoals we zijn. Mensen kunnen elkaar vastzetten maar ook vrijlaten in een verbinding.

Intuïtie en ratio   Door gebruik te maken van zowel intuïtie als ratio komt er meer informatie tot onze beschikking als we met een vraag zitten. Juist de eigen intuïtie kan rust geven waar ons ratio door wikken en wegen voor chaos kan zorgen.