Aan een thema werken of een info-thema-avond om te proeven aan technieken en materialen

Dinsdag 2 april 2019  was praktijk Waardevol samen met nog 7 praktijkhoudsters in Zaal Reimink te  Lemelerveld.  Wat hebben we genoten van het presenteren van de diverse mogelijkheden rond het thema “in Balans met Stress” . Ik had etherische oliën meegebracht van Young Living evenals mijn behandelstoel en diverse materialen zodat bezoekers enigszins hebben kunnen ervaren wat er mogelijk is in de praktijk.

 

Door het volgen van een workshop leer je jezelf op een verrassende manier kennen.  Al staat er nu geen workshop of informatieavond op de planning, als je graag met een groep aan een bepaald thema wilt werken verneem ik het graag.

Zo werk ik met groepen onder andere samen met de volgende thema’s:

Hoe zie jij jezelf?    Hoe is jouw zelfbeeld? In hoeverre zijn we ons bewust van de invloed van onze omgeving op ons zelfbeeld?!

In verbinding?!    We staan allemaal in verbinding, maar wat doet dat eigenlijk met ons? Hoe blij word je van die verbindingen?

Gebonden – verbondenheid – loslaten   Verbinding met elkaar voelen, ook als er grote verschillen zijn, door elkaar te accepteren zoals we zijn. Mensen kunnen elkaar vastzetten maar ook vrijlaten in een verbinding.

Intuïtie en ratio   Door gebruik te maken van zowel intuïtie als ratio komt er meer informatie tot onze beschikking als we met een vraag zitten. Juist de eigen intuïtie kan rust geven waar ons ratio door wikken en wegen voor chaos kan zorgen.